Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
L’Espai Jove de la Intersindical-CSC: "L'11 es converteixi en la prèvia a la vaga general"

"Un altre mes de setembre tenim per davant un curs de mobilitzacions i reivindicacions, començant per la Diada de Catalunya, d’aquí a pocs dies. Però aquest any i aquest mes també tenim la convocatòria d’una vaga general"
L’Espai Jove de la Intersindical-CSC vo aconseguir que la commemoració de l’11 es converteixi en la prèvia a la vaga general  i aquesta en la continuïtat de la Diada Nacional. "Ara més que mai hem de mostrar quina és la nostra lluita i quins són els nostres postulats com a joves del sindicalisme nacional i de classe" afirma en el manifest

10/09/2010 11:47 Política
Per l'Espai Jove, és una necessitat que tant l’11 com el 29 de setembre es faci veure el rebuig a l’atzucac actual i a les contínues imposicions. És per això que remarca que "ha de ser un clam que la reforma laboral impulsada pel govern espanyol, amb la complicitat dels sectors benestants de casa, ens perjudica com a catalans, així com que la recent reinterpretació de l’estat de les autonomies ens és desfavorables com a classe treballadora"
 
El sindicat assenyala que després de molts anys de lluita la visualització del conflicte nacional s'ha plasmat arreu del pais en l’allau de consultes sobre el dret a decidir i en la marea humana del passat de 10 de juliol, "que a ningú se li escapa que era una manifestació per la independència"

Paral·lament, apunta que "potser el conflicte socioeconòmic ha viscut a l’ombra, essent considerat de segon ordre. Més encara, podríem parlar que directament l’hem deixat que fos gestionat per mans espanyoles (i franceses). Així, s’ha anat configurant la situació actual, on malgrat parlar de prop d’un milió i mig d’aturats/res, la pèrdua continuada de poder adquisitiu o drets laborals, la manca de recursos públics, unes prestacions socials indecents, la incursió salvatge de les empreses de treball temporal, etc., els/les treballadors/res catalans/nes no hem tingut el DRET A DECIDIR sobre les nostres condicions socioeconòmiques, ni sobre les respostes a aquesta situació. Simplement hem estat víctimes sense veu"

Ara, amb la vaga general, considera que "hem d’aprofitar aquesta convocatòria per començar a configurar el nostre camí. Mostrant el nostre clar rebuig a la reforma laboral i reclamant que sigui retirada immediatament. Però també ha de servir per marcar les línies del futur Marc Català de Relacions Laborals i Protecció Social i d’un model social i econòmic més just"
 
Per saber-ne més:
 
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid