Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Nova estocada espanyola, aquest cop contra l'acollida en català

Nova agressió de l'estat espanyol a les lleis catalanes, aquesta vegada contra la Llei d'Acollida de Catalunya que ja va aprovar el Parlament el passat mes d'abril.
 
El Defensor del Poble ha presentat un recurs d'inconstitucionalitat contra l'article 9 de la norma, que determina que les activitats formatives de les persones nouvingudes s'han de dur a terme en llengua catalana. L'òrgan espanyol ha fet cas al grup mixt, que va denunciar la Llei d'Acollida davant del Defensor del Poble, Enrique Mújica, el passat mes de maig.

17/08/2010 21:52 Drets i Llibertats
 

Aquest dimarts, la Defensora del Poble en funcions, María Luísa Cava, ha presentat el recurs davant del Tribunal Constitucional, que ja l'ha rebut. S'inicia doncs el mateix procés que es va viure amb l'Estatut de Catalunya.

El diputat del grup mixt del Parlament, José Domingo, va denunciar la norma perquè considerava que amb l'aprovació d'aquesta llei es prioritzava l'ensenyament del català en la integració dels nouvingutsa Catalunya i que d'aquesta manera es menystenia el castellà.

Per saber-ne més:

Salou: "Benvingudes a Catalunya, parlem català"

L'Obra Cultural Balear presenta "La llengua és la clau" 

 

Immigrants i autòctons 

 

El català 

Maulets presenta la campanya «El bilingüisme aixafa el català» 

L’Esquerra Independentista es manifesta en defensa del català a Barcelona 

Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid