Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Molins de Rei s'afegeix als municipis catalans que s'exclouen de la constitució espanyola

 L'Ajuntament de Molins de Rei (Baix Llobregat) ha aprovat una moció en què el govern d'aquesta localitat es declara "moralment exclòs" de la Constitució Espanyola de 1978 després de la recent sentència del Tribunal Constitucional (TC) sobre l'Estatut.
 
La iniciativa ha estat votada favorablement pels regidors de la CUP i els dels grup que formen govern local, ERC, ICV i CiU. A Molins de Rei 3.874 persones van votar a favor de la independència dels Països Catalans el passat mes d'abril.

03/08/2010 01:43 Política
 
El contingut de la moció determina que la sentència del Constitucional mostra que les aspiracions d'autogovern català no tenen cabuda en l'ordenament jurídic espanyol. El text exposa que "La sentència del TC tanca definitivament el sostre de l'autogovern de Catalunya dins de l'Estat espanyol, molt per sota de les aspiracions del poble català".
 
El consistori també ha decidit instar el Parlamenta iniciar un procés democràtic per a la celebració d'un referèndum sobre la independència de Catalunya.
 
 
Rànquings
  1. Alhora i la CUP
  2. L'empresari gironí Josep Campmajó s'exilia arran del cas Tsunami
  3. Sant Jordi era guerrer...
  4. Acte antirepressiu de la Coordinadora Antimonàrquica de les Comarques Gironines (CACG)
  5. La “proposició de llei per la qual es regula la llibertat educativa”, del PP i VOX, empeny cap a la irlandització del valencià
  6. Ortésia Cabrera serà la cap de llista de les Terres de l'Ebre per la CUP
  7. La CUP–Defensem la Terra presenta la llista per les eleccions del 12 de maig per la demarcació de Girona, afirmant que surten a guanyar
  8. Agustí Barrera: "...el seu legalisme burocràtic no els va permetre entendre que una declaració d’independència és un acte revolucionari"
  9. Sergi Saladié encapçala la llista electoral de la CUP pel Camp i les Terres de l'Ebre
  10. La FAVB diu no a la Fórmula 1 al passeig de Gràcia
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid