Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Pública i digne
Mobilització a Barcelona en defensa de la Sanitat pública coincidint xmb el dia Mundial de la Salut

Critiquen la privatització encoberta i demanen més recursos humans i tècnics

07/04/2024 Salut

Entitats en defensa de la sanitat pública s'han manifestat aquest migdia pels carrers de Barcelona sota el lema “La salut, per sobre del negoci”. A la marxa han participat entitats com la FAVB, Mare Blanca i Marea Pensionista, i sindicats com CCOO, així com representants de partits polítics com BComú i la CUP. Els manifestants han denunciat  la saturació dels professionals, el tancament d’ambulatoris, les llistes d’espera i la privatització de recursos.

En el comunicat que han llegit a la plaça de Sant Jaume, les organitzacions demanen que hi hagi prou finançament per a una sanitat pública universal i de qualitat, recursos humans i equipaments d’acord amb les necessitats de la població i transparència en l’administració econòmica dels recursos sanitaris públics.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid