Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Català a l'escola
La Bressolada 2023 aplega milers de persones a l'estany de Sant Esteve de Monestir

En la seva 18a edició, sota el lema «2023: L’Odissea de La Bressola» en referència al projecte de treball de l’any a les escoles i col·legis «L’Odissea i la Mar Mediterrània» és una picada d’ullet a la clàssica pel·lícula d’Stanley Kubrick «2001: Una odissea de l’espai»

04/06/2023

Gairebé un tres mil persones s'han aplegat a l'estany de Sant Esteve de Monestir (Rosselló) per celebrar La Bressolada d'enguany, en la seva 18a edició. Una diada de jocs, activitats i dinars populars que organitzen cada any els col·legis de La Bressola. En aquesta edició també han gaudit d'actuacions castelleres, cantades dels alumnes, de menjar i beguda en família, jocs i, fins i tot, una polca.

L'acte va començar amb els parlaments del batlle de Sant Esteve del Monestir, Senyor Robert Vila, i els presidents de La Bressola i dels Amics de La Bressola. A continuació el pregó de festa d’Alexandra Usó, presidenta d’Escola Valenciana – Federació d’Associacions per la Llengua.

Els alumnes de les escoles van interpretar la cançó l’Odissea de la Bressola, inspirada en diversos episodis de l’Odissea d’Homer, que consta de deu cançons compostes per Francesc Birlloch a partir de les reflexions dels alumnes sobre l'obra clàssica. 

 

Valora
Rànquings
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid