Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
LLUITA INSTITUCIONAL
Guanyem Girona comença a treballar el seu pla de govern de forma participada

Aquest novembre la formació organitza nou taules obertes per definir “el programa electoral que ha de donar un rumb clar a la ciutat a partir del maig”

Aquest dimarts, la taula “Ciutat ecològica” dona el tret de sortida a un cicle que es desplegarà per vuit barris de la ciutat

14/11/2022 Política
Guanyem Girona posa fil a l’agulla per definir el seu pla de govern de cara a les eleccions municipals de 2023. El principal partit a l’oposició ha organitzat nou taules obertes repartides arreu de la ciutat amb l’objectiu de treballar el programa electoral conjuntament amb la ciutadania i les persones expertes en cada àmbit. Lluc Salellas, cap de l’oposició al consistori i alcaldable de la formació, ha destacat la importància d’un govern “que sàpiga escoltar la ciutadania i que es rodegi de les persones més ben preparades”. “És la primera passa per començar a definir el programa electoral que ha de donar un rumb clar a la ciutat a partir del maig”, ha afegit Salellas.

Així doncs la primera taula oberta al públic debatrà sobre la “Ciutat ecològica” i s’hi podrà assistir dimarts 15 de novembre a les 19h al Centre Cívic Barri Vell. La trobada servirà per posar en comú propostes i mesures relacionades amb l’emergència climàtica, la gestió de residus o el patrimoni natural de la ciutat.

Seguidament, el dimecres 16, hi haurà la taula sobre la “Ciutat que educa”, al Centre Cívic Ter, i el dijous 17 s’explorarà com assolir la “Ciutat que cuida”, al Centre Cívic de Sant Narcís. Totes les trobades del cicle seran a les 19h.

Les següents taules rodones, totes elles calendaritzades per aquest novembre, seran sobre la “Ciutat de drets”, dilluns 21 al Centre Cívic Onyar; la “Ciutat habitable”, dimecres 23 al Centre Cívic Pla de Palau; la “Ciutat de Cultura”, dijous 24 al Centre Cívic Santa Eugènia; la “Ciutat d’oportunitats”, dilluns 28 a La Mercè; la “Ciutat republicana”, dimarts 29 a la seu de Guanyem a la plaça Salvador Espriu; i una última sobre la “Ciutat que educa” dedicada a l’esport, dimecres 30 al Centre Cívic Pont Major.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid