Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
macroprojectes
La CUP porta la macrogranja a Canós al Parlament

Proposen la compareixença de la plataforma que s’oposa d’una macrogranja a Canós (Segarra)

25/02/2022 Lema

La Candidatura d’Unitat Popular va proposar ahir la compareixença de la plataforma veïnal contra la macrogranja a Canós a la Comissió d’Agricultura, Ramaderia, Alimentació i Món Rural per tal que exposi les seves raons contra la macrogranja que es vol construir al seu municipi. Aquesta sol·licitud s’haurà de votar en la propera sessió d’aquesta comissió.

La CUP de Ponent demana que s’aturi la construcció de la macrogranja de 9.600 porcs d’engreix que s’ha anunciat a el Canós, al municipi dels Plans de Sió a la Segarra. La formació dona suport als veïns i veïnes que s’han organitzat per aturar aquest projecte.

Els anticapitalistes defensen la petita i mitjana pagesia arrelada i enxarxada al territori per caminar cap a la sobirania alimentària, el respecte a l’entorn i generar cohesió territorial davant d’aquests macroprojectes que el desertitzen.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2023 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid