Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Pedro Àlvarez
El documental "Nosotros no olvidamos" a FILMIN

Recordar que aquest documental va ser estrenat a l’Auditori Barradas de l’Hospitalet, el 6 de març de 2020, només 9 dies abans del decret d’estat d’alarma i el confinament per la pandèmia de la Covid. A causa d'això s'han hagut de cancelar un centenar de presentacions.

20/06/2021 Drets i Llibertats

El cas de l’assassinat, mai jutjat i encara impune, de Pedro Álvarez el1992 a l’Hospitalet de Llobregat, arriba a la plataforma de contingut audiovisual en streaming Filmin. El farà possible, la selecció del documental ‘Nosotros no Olvidamos’ dirigit per Damià Puig amb la productora ACATS. Des del pròxim dia 23 de juny aquesta pel·lícula documental, que ha estat premiada a nivell internacional, es podrà visionar des de qualsevol dispositiu de les persones abonades a la plataforma Filmin de contingut audiovisual.

Fa mesos, la productora ACATS es va reunir amb la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals per explorar la possibilitat d’emetre aquest documental a algun dels canals públics del país, però tot i el suport de 4 grups polítics al Parlament de Catalunya (JxCat, ERC, Catalunya en Comú Podem i les CUP) la presentació d’una resolució al Parlament al novembre de 2020, instant a la reobertura del cas i recomenant aquesta difusió de ‘Nosotros no olvidamos’, l’ens públic català encara no ha emet el documental.

Des de llavors, en la mesura de les possibilitats que deixaven les restriccions sanitàries, ACATS i la Plataforma Pedro Álvarez, van reprendre l’agenda de petites projeccions compromeses com a recompensa de la campanya de crowdfunding, sistema amb el què es va finançar la realització d’aquest documental, amb un rodatge de gairebé dos anys. Durant les últimes setmanes, han fet projeccions a Olot, Terrassa, el Baix Llobregat o Barcelona.

Fa uns mesos, l’equip d’ACATS, Juan Álvarez, Carmen Peso i membres de la Plataforma, van viatjar fins a Madrid, on es va realitzar la projecció del documental en diversos espais, destacant per aforament, l’emissió de ‘Nosotros no Olvidamos’ al Teatro del Barrio. Les projeccions continuen durant aquestes setmanes i la Plataforma Pedro Álvarez actualitza l’agenda al seu Twitter. La darrera va ser la nit passada a Cal Suís, a Esplugues de Llobregat

 

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2021 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid