Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
covid-19
L'independentisme torna a ocupar els carrers

A la Vila de Gràcia és el tercer dia consecuitiu que ho fa. Aquesta setmana, també han hagut mobilitzacions a altres indrets de la ciutat i avui s'han sumat també a Sarrià-Sant Gervasi per manifestar-se contra el feixisme davany la convocatòria de grups de la ultradreta. Cal remarcar que durant els darrers dies han hagut concentracions a altres indrets del Principat.

21/05/2020 Política

Després dels incidendents ahir a la vila de Gràcia, aquest vespre l'independentisme a tornat a ocupar els carrers de Barcelona com a protesta del què va passar ahir i també per manifestar el seu rebuig al feixisme davant la concentració de grups d'ultradreta a Sarrià i Sant Gervasi.

A la Vila de Gràcia, s'havia convocat a la es 20h a la plaça de l'Ajuntament, però davant de la presència policial dels Mossos d'Esquadra, s'ha corregut la veu, com en el temps del franquisme, per fer-la a la plaça de la Virreina. d'una manera molt organitzada en tres columnes i guardant les distàncies. Els manifestants portàven pancartes reivindicant drets socials davant la crisi postcovid-19.

Com a Gràcia i d'una manera ordenada, han hagut concentracions a altres indrets de la ciutat, molt especialment a Sarrià-Sant Gervasi, en concret, a la plaça Bonanova. En aquest cas, també contra el feixisme davant la convocatòria d'ultradreta a tallar el passeig de la Bonanova. Les imatges són la prova que en aquesta concentració no han tingut cura de les distàncies i el seu crit al darrera de les banderes espanyoles era de "Gobierno dimissión.

També cal remarcar que els Mossos d'Esquadra no ha reprimit com ho van fer ahir amb els independentistes de la Vila de Gràcia i paeal·lament han fet un seguiment exhaustiu de les persones que participaven en la concentració antifeixista, fins al punt que han fet dues identificacions.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2021 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid