Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
COVID-19
La comissionada de l’Agència de la Salut Pública de Barcelona va incitar al contacte social en plena pandèmia del COVID-19

A l’Agència de la Salut Pública de Barcelona va sortir la comissionada, Gemma Tarafa, biòloga, amiga de Colau, però sense coneixements de Salut Pública, dient que estava bé fer ludoteques en pisos particulars durant el confinament

06/04/2020 Salut

Ahir Vilaweb va publicar una entrevista al catedràtic de Salut Pública al Canadà Carles Muntaner on es repassen els errors comesos per les administracions catalana i espanyola durant l'epidèmia del COVID-19. En una de les respostes Muntaner també recorda la roda de premsa del passat 12 de març de la comissionada de l’Agència de la Salut Pública de Barcelona Gemma Tarafa:

'—En les pandèmies un punt essencial és la comunicació amb la població. Com la valoreu?

—Doncs que s’ha vist que falten experts en comunicació sanitària. Com es comunica el perill de contagi a la població? Això és clau. Per exemple, a l’Agència de la Salut Pública de Barcelona va sortir la comissionada, Gemma Tarafa, biòloga, amiga de Colau, però sense coneixements de Salut Pública, dient que la gent s’havia d’ajudar. Quin desastre. Surt a dir una cosa ambigua que a més sembla que incitis al contacte? Els nostres dirigents polítics no estaven preparats perquè no tenien grup d’experts al costat.'.

Alguns internautes han compartit el vídeo de la roda de premsa de Tarafa del passat dia 12 de març per comprovar les seves paraules i efectivament  al minut 38:08 la comissionada de l’Agència de la Salut Pública de Barcelona després d'afirmar que es tancaran durant 15 dies les ludoteques municipals exposa (mig somrient i satisfeta) que 'una professional de la casa' li ha dit que '... jo faré a l'escala...ha organitzat una ludoteca de 4 infants en un pis...i 5 en un altre.... aquí també van sortint moltes iniciatives per acompanyar aquests 15 dies... un xarxa comunitària i social que és importàntíssim... que la tenim molt "arraigada"...'.  Així doncs  és una evidènica que la comissionada de l’Agència de la Salut Pública de Barcelona  va dir 'una cosa ambigua que semblava que incités al contacte'.

 

 

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2020 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid