Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Pressupostos
El SEPC celebra que els pressupostos inclouen la rebaixa del preu de la matrícula, però alerta que no tenen en compte la crisi actual
24/04/2020 Educació

El Parlament de Catalunya aprova avui els pressupostos, aquests inclouran la rebaixa del 30% del preu de la matrícula universitària. És per això que, el Sindicat d'Estudiants dels Països Catalans (SEPC) ha recordat que és gràcies a un moviment estudiantil incansable que avui podem celebrar la rebaixa del 30% del preu de la matrícula universitària. Ara bé alerta que ens veiem davant d’uns pressupostos que no tenen en compte la crisi actual, i per tant, no estan garantint pel conjunt de l’estudiantat l’equitat, els recursos i el futur.

D’ençà de l’augment del 66% dels preus públics universitaris, el moviment estudiantil s'ha organitzat i mobilitzat per tal de reclamar aquesta baixada de preu.

El Sindicat remarca que, "hem estat capaces de posar a debat la necessitat de fer la universitat més assequible per a les classes populars. Hem convocat vagues, manifestacions massives, marxes fins al parlament, la ILP Universitats, i avui s’aprova aquesta rebaixa. Tot i això, som conscients que es tracten d’uns pressupostos, i que, per tant, aquesta rebaixa no està blindada i hem de seguir lluitant en aquest aspecte, per fer de l’educació un dret".

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2023 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid