Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Pensions
Els vaguistes francesos bloquegen l'entrada del Louvre

Continuen les mobilitzacions contra la reforma del sistema de jubilacions a l'Hexàgon

18/01/2020 Laboral

Aquest divendres, les persones que volien visitar el museu de Louvre a París s'han trobat les portes bloquejades pels treballadors i pensionistes que encara mantenen les mobilitzacions contra la reforma del sistema de jubilacions a l'Hexàgon. Els concentrats van convidar els turistes dels voltants a unir-se al moviment.

Mobilitzacions a Catalunya Nord

Fa una setmana, els carrers de Perpinyà van viure una de les manifestacions més multitudinària contra la reforma de Pensions. Dimecres passat al vespre, la capital nord-catalana va reunir un miler de persones que es van manifestar amb torxes corejant cançons de lluita com la de l'Estaca amb instruments catalans. L'endemà, els vaguistes es van aplegar en una nova mobilizació. 

Com informa, Radio Arrels, les protestes contra la reforma de les jubilacions també afecten l’educació. A Catalunya nord els professors i pares d’alumnes es mobilitzen en diferents col·legis i liceus.
És el cas a Sant Llorenç de la Salanca, al col·legi Jean Mermoz una concentració de pares i personal de l’establiment va bloquejar l’entrada del col·legi. Aquesta protesta per denunciar la destrucció del servei públic s’hauria de repetir encara durant els pròxims dies.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2020 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid