Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Pensions
Els vaguistes francesos bloquegen l'entrada del Louvre

Continuen les mobilitzacions contra la reforma del sistema de jubilacions a l'Hexàgon

18/01/2020 Laboral

Aquest divendres, les persones que volien visitar el museu de Louvre a París s'han trobat les portes bloquejades pels treballadors i pensionistes que encara mantenen les mobilitzacions contra la reforma del sistema de jubilacions a l'Hexàgon. Els concentrats van convidar els turistes dels voltants a unir-se al moviment.

Mobilitzacions a Catalunya Nord

Fa una setmana, els carrers de Perpinyà van viure una de les manifestacions més multitudinària contra la reforma de Pensions. Dimecres passat al vespre, la capital nord-catalana va reunir un miler de persones que es van manifestar amb torxes corejant cançons de lluita com la de l'Estaca amb instruments catalans. L'endemà, els vaguistes es van aplegar en una nova mobilizació. 

Com informa, Radio Arrels, les protestes contra la reforma de les jubilacions també afecten l’educació. A Catalunya nord els professors i pares d’alumnes es mobilitzen en diferents col·legis i liceus.
És el cas a Sant Llorenç de la Salanca, al col·legi Jean Mermoz una concentració de pares i personal de l’establiment va bloquejar l’entrada del col·legi. Aquesta protesta per denunciar la destrucció del servei públic s’hauria de repetir encara durant els pròxims dies.

Valora
Rànquings
  1. L'empresari gironí Josep Campmajó s'exilia arran del cas Tsunami
  2. Sant Jordi era guerrer...
  3. Acte antirepressiu de la Coordinadora Antimonàrquica de les Comarques Gironines (CACG)
  4. La “proposició de llei per la qual es regula la llibertat educativa”, del PP i VOX, empeny cap a la irlandització del valencià
  5. Agustí Barrera: "...el seu legalisme burocràtic no els va permetre entendre que una declaració d’independència és un acte revolucionari"
  6. Ortésia Cabrera serà la cap de llista de les Terres de l'Ebre per la CUP
  7. La CUP–Defensem la Terra presenta la llista per les eleccions del 12 de maig per la demarcació de Girona, afirmant que surten a guanyar
  8. «Saps què? Que llegint aquest tros de diari...»
  9. Els candidats de la CUP a comarques gironines proposen una transformació ferroviària de la mobilitat a la demarcació de Girona
  10. La FAVB diu no a la Fórmula 1 al passeig de Gràcia
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid