Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
SINDICAL
Inauguració de la seu de la Intersindical-CSC a Girona

El nou punt de trobada, situat al carrer Camp de Mart número 3 de Girona, pretén ser un espai pels delegats i els afiliats, a més, d'actuar com a oficina de treball i assessorament laboral i jurídic.

01/10/2019 Laboral
Demà dimecres, 2 d’octubre, a les 11.30h, el portaveu i vicesecretari general de la Intersindical-CSC, Sergi Perelló, presentarà en roda de premsa el nou local del sindicat a les comarques gironines, situat al carrer Camp de Mart número 3 de Girona.

La Intersindical-CSC és el sindicat que està creixent més arreu del país i a la demarcació, com demostra el fet que va ser la primera força en les eleccions sindicals dels serveis territorials de la Generalitat a Girona (que estan pendents de repetició) o als ajuntaments de Girona i Lloret, entre d’altres; és la segona força a la Junta de Personal Docent de la demarcació del Departament d’Educació i compta amb una important presència als comitès d’empreses com Sanofi (Riells i Biabrea), Font Vella (Sant Hilari Sacalm) o les fundacions Drissa (Girona) o MAP (Ripoll).

El nou punt de trobada pretén ser un espai pels delegats i els afiliats, a més, d'actuar com a oficina de treball i assessorament laboral i jurídic. A les 18hores, hi haurà un petit refrigeri.

Valora
Rànquings
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid