Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
29-M
Presentació a Vielha de les candidatures Aran Amassa amb Mireia Boya
08/05/2019 Política

Aran Amassa, l’alternativa d’esquerres a la Val d’Aran, és una organització assembleària que ha presentat candidatures als Ajuntaments de Bausen, Les, Vielha i Naut Aran i al Conselh Generau d’Aran en les properes eleccions del 26 de maig.

El proper dimecres 8 a les 19 hores, al cine de Vielha, hem organitzat un acte públic de presentació de les diferents llistes i dels principals línies estratègiques de les candidatures, per tal d’aconseguir un Aran més democràtic, sostenible i feminista. Hi intervindrà, entre altres candidats i candidates, Mireia Boya.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2020 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid