Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Guanyem Girona rep el suport de la diputada Elisenda Alamany

El passat dijous, l’alcaldablde de Guanyem Girona, Lluc Salellas, i els primers candidats de la formació, es van reunir amb la diputada Elisenda Alamany per parlar sobre el treball municipalista de la candidatura a la ciutat.

02/03/2019 Política

Els candidats i candidates que encapçalen la llista de Guanyem Girona, Cristina Andreu, Xevi Montoya, Dolors Serra i Pere Albertí, amb l'alcaldable, Lluc Salellas, van explicar a la diputada Alamany el projecte que planteja Guanyem per a la ciutat, així com el treball que s'està desenvolupant des de fa mesos. Salellas va declarar que "s’està construint un projecte transversal que engloba sensibilitats molt diverses amb l’objectiu de bastir un projecte de ciutat on tothom hi tingui cabuda".

Elisenda Alamany, diputada del Parlament, va expressar el seu suport a Guanyem Girona, ja que considera que ara és "més necessari que mai la construcció de candidatures àmplies que agrupin a persones i organitzacions que aposten per obrir els ajuntaments i posar-los al servei de la gent".

Alamany, després de conèixer de més a prop les propostes de Guanyem, va expressar que "només des d'idees noves i projectes renovats sortirem de l'estancament i la crisi que vivim, construint així un nou futur millor per a tots i totes".

Els membres de Guanyem van aprofitar per explicar a la diputada com s’està elaborant el programa electoral, que actualment es troba en fase de recopilació de propostes a través de les més de 20 taules obertes que s’estan organitzant.

Valora
Rànquings
  1. Comença a bon ritme la recollida d’avals per formalitzar la candidatura Front Republicà
  2. Detingut a Madrid l'independentista gironí Jordi Alemany
  3. Diversos artistes catalans publiquen un vídeo en suport a Veneçuela
  4. La CUP activarà espais de debat per analitzar la decisió de Poble Lliure
  5. Incendi "premeditat" a Cal Suís d'Esplugues de Llobregat, un espai que dinamitza diversos projectes socials al poble
  6. Poble Lliure decideix explorar una candidatura rupturista a les eleccions espanyoles del 28-A
  7. Si no voto Poble Lliure, com centenars de milers de catalans decebuts, a Espanya i a Europa, no tindrem a qui votar
  8. Orange: “Aquí se habla español porque estamos en España”
  9. Independents Per Fornells escolleix els 4 primers candidats mitjançant el procés participatiu
  10. Nou intent de despenjar la pancarta "Stop repressió, Catalunya Lliure" a l’antic pont del camí de ferro de Ceret
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2019 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid