Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Agenda CUP-Crida per Girona Onze de Setembre
07/09/2018 Política
MARXA PER LA REPÚBLICA I JORNADA CONTRA LA REPRESSIÓ
Aquest dissabte 8 de setembre tindran lloc a Girona diversos actes i mobilitzacions a favor de la República i per denunciar la repressió. La marxa sortirà a les 18h des de la plaça del Vi, i els actes solidaris se celebraran a partir de les 19.30h a la plaça dels Jurats.

10a PUJADA A SANT MIQUEL
El diumenge 9 de setembre se celebrarà la 10a Pujada a Sant Miquel. Se sortirà des de Girona (9h, Cul de la Lleona) i des de Celrà (9.30h, plaça de l'Església) i un cop a dalt es farà la hissada de l'estelada i l'esmorzar popular.

ONZE DE SETEMBRE A GIRONA
El dimarts 11 de setembre a les 10h tindrà lloc un esmorzar popular al Cul de la Lleona, amb parlaments del diputat Carles Riera i de la regidora Laia Pèlach. Posteriorment es farà una cercavila fins a la plaça del Vi, on a les 12h se celebra la concentració, amb lectura de manifest i cant dels Segadors. Després, tothom a Barcelona!

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2019 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid