Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Català a l'escola
Trobada pel català al Palau dels Reis de Mallorca de Perpinyà
15/05/2018 Llengua
l'Associació Per l'ensenyament del Català (APLEC) l'Associació Per l'ensenyament del Català (APLEC)
Els Professors de Català de Secundària, amb l'inestimable col·laboració de l'Associació Per l'ensenyament del Català (APLEC)  i dels serveis educatius del Consell Departamental, organitzen una trobada d'alumnes de català al Palau dels Reis de Mallorca, de Perpinyà.

"Implicats" serà el nom d'aquesta trobada de col.legis que tindrà lloc el proper Divendres 18 de Maig al Palau, entre les 9h i les 17h.

En aquesta primera edició, els alumnes participaran als diversos tallers en català organitzats i dinamitzats pels mateixos professors. Els temes dels tallers, que se realitzaran al matí, seran la cultura, la llengua, la història del Palau i la geografia nord-catalana. A la tarda, els alumnes ballaran i compartiran un bon moment gràcies a l'espertinar de germanor que els hi hem preparat.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid