Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Educació
La USTEC-STes celebra el seu XI Congrès sota el lema "Fem Força, som futur"
29/11/2017 Educació

El Congrés és l’XIè, després del Xè que es va celebrar a Salou l’any 2012. Enguany serà a Lleida, a l’Hotel Comtes d’Urgell, Avda. De Barcelona, 87. L’inici serà a les 18 h. de divendres 1 de desembre i la cloenda està prevista a les 14 h. de diumenge 3 de desembre.

Hi participaran 167 delegats i delegades: 33 de Girona, 43 de Tarragona i Terres de lEbre, 25 de Lleida i 66 de Barcelona que vindran dels Serveis Territorials de Barcelona Comarques, Consorci de Barcelona, Catalunya Central, Baix Llobregat, Vallès Occidental i Maresme-Vallès Oriental.

És la culminació d’un procés assembleari precongressual que s’inicià el setembre d’enguany amb la discussió de dues Ponències, la Ponència Marc i la Ponència de la Secretaria de la dona. En aquest procés han prosperat 150 esmenes que necessitaven el 25% de suport a les assemblees per reeixir. Els temes més debatuts han estat el de la innovació educativa i la LEC i la nova situació que vivim amb les places perfilades.

La Ponència Marc analitza la situació de l’educació en la conjuntura actual i les línies sindicals que seguirà USTEC·STEs en els propers quatre anys referents a Política Educativa, Acció sindical i com serà l’organització del sindicat.

La Ponència de la Secretaria de la dona estarà al mateix nivell que la ponència marc per la importància que entenem que tenen els temes de gènere tant per la situació de la dona a la societat com per als drets de les treballadores de l’ensenyament.

Es preveu que se superi el terç preceptiu per estatuts de renovació de càrrecs en tots els òrgans del sindicat.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid