Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
L'ajuntament de Viladamat respon a la 'mobilització' proposada pel govern espanyol el 21D

El consistori governat per la CUP assegura que no podrà 'cedir cap espai municipal' perquè ja té activitats programades

28/10/2017 Política
L'equip de govern de la CUP a l'ajuntament de Viladamat (Alt Empordà) ja ha enviat una resposta a "l'ambaixador espanyol" davant la seva petició de celebrar una "mobilització" el proper dijous, 21 de desembre. L'equip de govern explica que els serà "impossible cedir-los cap espai municipal" degut a les "activitats programades".

Aquest no ha estat l'únic municipi que ja ha reaccionat. L'alcalde de Gironella(Berguedà) , David Font, també ha fet una piulada explicant que no cediran cap espai municipal. "A veure si les eleccions q @marianorajoy vol fer el 21-DES les haurà de fer al carrer pq els ajuntaments no deixarem locals...".

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2019 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid