Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
1-O
Poble Lliure al Camp denuncia l'increment d'efectius de la policia nacional espanyola i la Guàrdia Civill a Reus

Davant d'aquesta realitat, fa una crida a la mbilització permanent i a la màxima organització.

12/09/2017 Política

Un dia després de la Diada, Poble Lliure (PL) a la comarca del Camp ha tingut coneiexemnt de l’arribada d’almenys 5 furgones d’antidisturbis i un número indeterminat d’agents de la Policia Nacional Espanyola a la ciutat de Reus, "una mostra", segons PL "de la por que les oligarquies espanyoles tenen a les classes populars catalanes i, per altra, la mostra clara que la policia espanyola al conjunt dels Països Catalans sols pot actuar com el que és, una força d’ocupació".

Davant d'aquest fet considera "les properes setmanes seran claus pel futur de les classes populars del conjunt dels Països Catalans i de la resta de l’estat espanyol, i cal ser molt conscients que a dia d’avui som una llum d’esperança per molts pobles del món. Per tant, cal ara més que mai estar preparats per la mobilització permanent i ser conscients que hem de respondre una a una totes les agressions de l’estat espanyol, però no caure en cap cas en les seves provocacions ni difamacions. La resposta espontània de la gent a Constantí i Valls és propia d'una situació de ruptura en què el poble va per davant de les organitzacions, i és precisament per això que a partir d'ara caldrà respondre amb més organització que mai".

D'altra banda, PL ha manifestat està orgullossa i satisfeta de la mobilització popular i espontània que donaren les classes populars davant del registre a la impremta de Constantí i al setmanari El Vallenc, i del fet que, enfront la intimidació i la provocació, el poble respongué amb enginy i alegria.

Valora
Rànquings
  1. La web "Adéu Ibex35" informa com fer el canvi a un consum ètic, sostenible i de proximitat
  2. La Flama del Canigó arribarà a Hamburg, Brussel·les, Ginebra i Edimburg
  3. Poble Lliure emplaça totes les forces independentistes d’esquerres i basades en la radicalitat democràtica a crear una direcció estratègica compartida
  4. Rebuig a l'acte de la Fundación Princesa de Girona a Vilablareix
  5. Un mort al passatge de la Camèlia número set
  6. La Universitat de Granada pressiona a la plataforma Andalusia pel dret a decidir per impedir la conferència de la CUP
  7. No perdem el nord
  8. Jo odio
  9. Nerea Barjola: “El relat dels mitjans sobre el cas de ‘La Manada’ segueix el mateix patró que el de les noies d’Alcàsser”
  10. Dilemes de la solidaritat
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2018 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid