Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Docents
L'STEi denuncia l'enderrariment excessiu en la contractació del professorat interí

L'STEi denuncia l'enderrariment excessiu en la contractació del professorat interí

06/09/2017 Educació
L'STEI Intersindicalha denunciat l'excessiu endarreriment que aquest mes de setembre patirà el primer procés d'adjudicacions de professorat interí del curs 2017-2018 que s'incorporaran als seus llocs de feina, de manera majoritària, el proper 8 de setembre.

Aquest fet suposa una greu mancança de la qualitat educativa que tant pregona la Conselleria d'Educació, ja que aquests docents s'incorporaran als centres pocs dies abans de l'inici del curs a la majoria dels nivells educatius, amb molt poc temps per a les tasques de preparació del començament del curs.

L'STEI denuncia, a més del perjudici econòmic que suposa l'endarreriment dels nomenaments del personal interí, el greuge que aquest fet els suposarà a efectes de cotització i còmput dels dies de serveis prestats. També cal considerar que és una dificultat afegida perquè cobrin els dos mesos d'estiu de l'any 2018 si han fet més de 165 dies de feina, tal com recull l'Acord marc signat el mes de setembre de 2015 i ratificat a la Mesa Sectorial d’Educació el mes d’octubre de 2015.

L'STEI lamenta la manca de sensibilitat de la Conselleria d’Educació envers la bona qualitat del nostre sistema educatiu i, d'una manera més concreta, en contra dels interessos del personal interí; i reclama que el procés de substitucions es faci com anys enrere, amb el primer nomenament dels interins substituts en data de 1 de setembre.

Valora
Rànquings
  1. Alhora i la CUP
  2. L'empresari gironí Josep Campmajó s'exilia arran del cas Tsunami
  3. Sant Jordi era guerrer...
  4. Acte antirepressiu de la Coordinadora Antimonàrquica de les Comarques Gironines (CACG)
  5. La “proposició de llei per la qual es regula la llibertat educativa”, del PP i VOX, empeny cap a la irlandització del valencià
  6. Ortésia Cabrera serà la cap de llista de les Terres de l'Ebre per la CUP
  7. Agustí Barrera: "...el seu legalisme burocràtic no els va permetre entendre que una declaració d’independència és un acte revolucionari"
  8. La CUP–Defensem la Terra presenta la llista per les eleccions del 12 de maig per la demarcació de Girona, afirmant que surten a guanyar
  9. «Saps què? Que llegint aquest tros de diari...»
  10. Sergi Saladié encapçala la llista electoral de la CUP pel Camp i les Terres de l'Ebre
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid