Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Llibres
Es publica el llibre "Referèndum 2017. La clau que obre el pany"
12/07/2017 Cultura
Edicions El Jonc ha anunciat que aviat apareixerà el llibre coedita conjuntament amb la Candidatura d'Unitat Popular (CUP), dins la col·lecció 'Llibres de la Unitat Popular' que promou la candidatures independentista, conjuntament amb diverses editorials.

El llibre Referèndum 2017. La clau que obre el pany és un llibre que s'ha editat a marge de les col·leccions pròpies d'Edicions El Jonc, que no s'enviarà als subscriptors com és habitual.

Segons la fitxa tècnica, es tracta d'una obra col·lectiva d'un total de 18 autors i autores: Anna Gabriel, Jordi Cuixart, Gerard Nogués, Carles Riera, Albert Botran, Òscar Simón, Joan Garriga Nana, Mireia Boya, Xavi Generó, Mireia Vehí, Albert Noguera, Gabriela Serra, Benet Salellas, Quim Arrufat, Sergi Saladié, Eulàlia Reguant, Núria Gibert i David Fernández.

Aquesta editorial ha indicat que qui vulgui rebre el llibre, en ser editat fora de col·lecció, ha d'adreçar un correu a leljonc@gmail.com per tal de sol·licitar-lo expressament.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid