x Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Si continues navegant, es considera que n'acceptes l'ús. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Cultura Popular
Actes complementaris al II Simposi de Focs Festius a la Mediterrània de Reus

Actes complementaris al II Simposi de Focs Festius a la Mediterrània de Reus

18/05/2017 Cultura
El passat divendres 12 de maig des de l’Ajuntament de Reus i Carrutxa van fer la presentació del II Simposi de Focs Festius a la Mediterrània que tindrà lloc el 26, 27 i 28 de maig. La presentació es va fer a la Sala Santa Llúcia tot coincidint amb la inauguració de l’exposició “Falles i fogueres, focs festius als Països Catalans” i va comptar amb la presència de Montserrat Caelles, Regidora de Cultura, i Jordi Agràs, director de Serveis Territorials de Cultura de la Generalitat de Catalunya a Tarragona.

A més, ahir dimarts 16 de maig Josep Fornés, director del Museu Etnològic de Barcelona, va inaugurar l’exposició “Sant Antoni, la festa major de l’hivern” al Museu de Reus, a la plaça de la Llibertat. Durant la inauguració es va fer una visita guiada a l’exposició i Fornés explicà la història i el recorregut de la festa arreu del territori.

Ambdues exposicions restaran obertes fins el 3 de juny i s’emmarquen dins dels actes complementaris del simposi, als que cal sumar-hi la xerrada d’aquest divendres a 2/4 de 8 al Centre Cívic del barri Gaudí “Les fogueres de Sant Joan a Reus” a càrrec de Salvador Palomar i Ferran Sugranyes i la xerrada del dimecres 24 a 2/4 de 8 a l’Arxiu Municipal “El foc a la festa: entre la necessitat i el simbolisme” a càrrec d’Ezequiel Gort.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
Introdueix les teves dades si vols rebre el butlletí
(cc) 2006 - 2018 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid