x Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Si continues navegant, es considera que n'acceptes l'ús. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
CUP ORIENTAL
La CUP s’afegeix a les mobilitzacions de Celrà contra la presència de l’exèrcit espanyol

S’ha organitzat per dilluns una pujada al castell de Sant Miquel al matí i una concentració al vespre davant de l’Ajuntament de Celrà

16/02/2017 Política

La CUP s’ha afegit a la convocatòria promoguda per l’Ajuntament de Celrà de cara a dilluns que ve contra les maniobres militars que té previst fer l’exèrcit espanyol entre els municipis de Celrà i Girona. D’aquesta manera, els cupaires han fet una crida pública a participar a la pujada al castell de Sant Miquel, que sortirà a les 8 del matí des de la plaça de l’Església de Celrà i des del Cul de la Lleona de Girona simultàniament; com també a la concentració que tindrà lloc a les 19h a la plaça de l’Ajuntament de Celrà.

La CUP considera una “provocació” i un “intent d’intimidació” la decisió de l’exèrcit espanyol de fer les maniobres entre Celrà i Girona, justament quan fa tres mesos el consistori celranenc va aprovar una moció en què es posicionava contra les pràctiques militars i en què es comunicava a l’exèrcit que no es podien dur a terme maniobres dins del terme municipal. També la Diputació de Girona, a demanda de la CUP, va aprovar al mes de setmbre una moció en els mateixos termes.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
Introdueix les teves dades si vols rebre el butlletí
Vull donar-me de baixa
(cc) 2006 - 2017 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid