x Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Si continues navegant, es considera que n'acceptes l'ús. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
repressió
Poble Lliure dóna suport als imputats pel 9-N i crida a la “mobilització permanent”

L’organització assegura que “només amb l’activació popular serà possible la ruptura democràtica amb l’Estat espanyol”

03/02/2017 Drets i Llibertats
Poble Lliure ha manifestat el seu suport a Artur Mas, Irene Rigau i Joana Ortega, que dilluns compareixeran als jutjats com a imputats pel seu paper en la celebració de la consulta del 9 de novembre del 2014. En aquest sentit, l’organització ha animat la societat catalana a secundar la convocatòria de suport als tres imputatsprevista pel dia del judici a a Barcelona.

Poble Lliure també ha fet extensiu aquest suport a tots els càrrecs electes que estan essent perseguits pel seu compromís i implicació en el procés d’independència, i ha destacat que tant el judici de dilluns com la resta de processos judicials que hi ha en marxa posen de manifest el caràcter antidemocràtic de l’Estat espanyol.

Finalment, el portaveu nacional de l’organització, Guillem Fuster, ha fet una crida a la “mobilització permanent” de cara als mesos vinents, i ha assegurat que “només amb l’activació popular serà possible materialitzar la ruptura democràtica amb l’Estat espanyol”.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
Introdueix les teves dades si vols rebre el butlletí
Vull donar-me de baixa
(cc) 2006 - 2017 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid