Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
autodeterminació
'A les nostres mans', la campanya impulsada per Poble Lliure per guanyar el referèndum

Quadres del partit difonen imatges promocionals demanant el 'sí' a la independència

13/02/2017 Drets i Llibertats

Dues mans amb la paraula 'sí' pintada al palmell. És el que apareix a les imatges que diverses personalitats properes a Poble Lliure i el mateix partit a través dels seus perfils a Facebook i Twitter han difòs aquest matí. A les imatges també hi apareix l'adreça alesnostresmans.cat, però al lloc web no hi ha gaire informació més.

La setmana passada, el diputat de la CUP-CC i militant de Poble Lliure Albert Botran va fer autocrítica i va admetre que la campanya pel 'sí' feia tard. El diputat ha fet aquesta piulada sumant-se a la iniciativa:

 

 

També Eudald Calvo, alcalde d'Argentona, ha mostrat el seu suport.

Roger Sallas, de la CUP de Badalona, ha vinculat la independència amb un "sistema polític i econòmic realment democràtic i al servei del poble".

Fonts consultades per Llibertat.cat han explicat que en els propers dies hi haurà més adhesions a la campanya.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid