x Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Si continues navegant, es considera que n'acceptes l'ús. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
procés
Crits d'"independència" i estelades per rebre Sáenz de Santamaria a Reus

Membres de la CUP han boicotejat un acte de la vice-presidenta del govern espanyol i la ministra de Treball Fátima Báñez

10/01/2017 Drets i Llibertats

Regidors de la CUP de Reus han rebut aquest matí la vicepresidenta del govern espanyol, Soraya Sáenz de Santamaría, amb dues banderes estelades i cridant ‘independència’ durant la inauguració de l’oficina integral de la Seguretat Social a la ciutat. L'acte ha tingut lloc abans d'una reunió de Santamaría amb el vice-president català Oriol Junqueras, on la vice-presidenta espanyola ha tornat a oposar-se a un referèndum pactat.

A l'inauguració, on també hi havia el delegat del govern espanyol, Enric Millo, i l'alcalde de Reus Carles Pellicer. Durant tot l'acte els membres de la CUP han mantingut alçades les estelades, així com dos cartells on hi deia 'Davant de l’ofensiva antidemocràtica de l’estat espanyol, sense por! Desobeïm per la independència’.  Els cinc regidors de la CUP de Reus portaven ssamarretes vermelles amb el lema ‘Per fer la truita s’han de trencar els ous’ en referència al regidor vigatà Joan Coma.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
Introdueix les teves dades si vols rebre el butlletí
Vull donar-me de baixa
(cc) 2006 - 2017 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid