Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Tuitaires espanyols fan befa dels torturats per la Guardia Civil
10/12/2016 Drets i Llibertats
Després que la setmana passada el canal de televisió Tele5 emetés una sèrie on lloava la figura del ministre franquista Serrano Suñer el passat Dia de la Constitución la cadena privada va emetre una mini-sèrie basada en un llibre de Rafael Vera sobre la "lluita antiterrorista" orquestrada des de la caserna de la Guardia Civil d’Intxaurrondo.

Durant l’emissió un ex-detingut (Ion Arretxe) a la caserna va fer diversos tuits on recordava el tracte rebut al centre de detenció “#Tele5Gal Cuando nos torturaban oíamos a los hijos de los GC camino del cole. A mí me sacaron al patio para que los niños me pegaran” comentaris que van provocar un seguit de befes de diversos tuitaires espanyols com els de l’usuari @BelendeMairena que escrivia “@ionarretxe no creo lo que dices, pero si es cierto que te huntaron creo que fueron muy comedidos”. Les befes no van aturar Arretxe que va seguir fent tuits explicant alguns aspectes de la seva detenció a Intxaurrondo “Galindo me cogió los testículos y me los retorció” fet que va provocar un allau de befes com la de l’usuari @AlbertoLopezG1 “@ionarretxe cuando conozco a gente como tú, me arrepiento enormemente de no haber sido GC y haberte cogido en aquella época.”.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid