Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
boicot espanyol
La Federació Espanyola de Futbol impedeix un Catalunya-Veneçuela

El president de la Federació Veneçolana de Futbol, Laureano González, ha explicat que no se'ls ha permés jugar contra Catalunya tot i que sí van poder fer-ho contra Galícia i Euskadi.

09/12/2016 Internacional

En una entrevista a una ràdio veneçolana el president de la Federació Veneçolana de Futbol, Laureano González, ha revelat que hi va haver negociacions amb la selecció catalana de futbol per jugar el tradicional partit nadalenc però es van avortar per l'oposició de la federació espanyola. Finalment, Catalunya es tornarà a enfrontar a Tuníssia el 28 de desembre a l'estadi Montilivi de Girona.

"A Espanya hi ha un conflicte d'autonomia molt sever. Si la federació d'aquell país no ens permet enfrontar-nos a una selecció regional amb la nostra selecció nacional hem de respectar-ho", ha explicat González. A més, ha recordat que en el passat la selecció vinotino es va enfrontar a Galícia i Euskadi sense que la Reial Federació Espanyola de Futbol hi posés cap inconvenient. "En el cas de Catalunya es va complicar per raons internes de caràcter polític, i nosaltres no volem portar la selecció de Veneçuela a cap conflicte intern d'un altre país. Ja en tenim prou nosaltres amb els nostres conflictes."

No és el primer cop que les clavagueres de l'Estat espanyol boicotegen l'esport català. El més sonat va ser el cas Fresno, on federacions sud-americanes de patinatge van admetre pressions i suborns per evitar el reconeixement internacional de la Federació Catalana de Patinatge.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2020 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid