Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Salari mínim
La Intersindical-CSC promou la proposta d'un salari mínim real a Catalunya de mil euros
23/11/2016 Drets i Llibertats

La territorial del Penedès-Anoia de la Intersindical-CSC està impulsan la campanya "Anem a mil" als municipis de la seves respectives comarques i demanen que tots "els ajuntaments amb consciència que ho vulguin apliquin i s'adhereixin a la proposta de 1000 euros com a salari mínim dels seus treballadors/es es posin en contacte amb el sindicat per treballar conjuntament per un país lliure i socialment just".

De moment, els Ajuntaments com el de Vilafranca del Penedès, Sant Sadurní d’Anoia, Sant Pere de Ribes o Collbató ja ho han fet.

L'objectiu és que el salari mínim real a Catalunya esdevingui de mil euros mensuals a 14 pagues. Aquest fet contribuiria a la millora de les condicions de les persones treballadores ja que per sota d'aquest salari no es pot viure dignament.

Pel sindicat, "Si volem construir la República catalana haurà d'esser sobre unes bases mínimes de justícia i el salari es un punt primordial".

Toi així, el sindicat és conscient que "amb aquesta mesura no canviarem el model social i nosaltres no volem proposar moralitzar el sistema , sinó canviar-lo però si es un primer pas que creiem que els ajuntaments i els delegats sindicals han de demanar i /o aplicar als seus centres i també en les negociacions col·lectives en l’àmbit privat".

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid