Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Independència
La CUP Banyoles presenta el llibre "La cara B: una altra mirada del procés"
28/11/2016 Política

La CUP Banyoles organitza la presentació del llibre La cara B: una altra mirada del procés (Pagès Editors, 2016), escrit per Antonio Baños i amb imatges de Jordi Borràs. L’acte tindrà lloc el dissabte 3 de desembre, a dos quarts de 8 del vespre, a la sala 0 de l’Ateneu-CMEM.

Narrat en primera persona pel periodista Antonio Baños i il·lustrat amb fotografies del fotoperiodista Jordi Borràs, el llibre explica el procés cap a la independència del Principat de Catalunya des d’una òptica diferent a la del relat principal. A base d’anècdotes, curiositats i impressions, Baños i Borràs mostren els aspectes menys tractats i coneguts del procés. El llibre arrenca amb les consultes populars per la independència del 2009 i passa per diversos episodis que des de llavors ha viscutla política catalana fins arribar a la conformació de l’actual govern de Junts pel Sí.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid