Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Jubilats
Es crea la secció de jubilades i jubilats de l'STEI Intersindical
16/11/2016 Drets i Llibertats

El dia 9 de novembre va tenir lloc la constitució de la secció de persones jubilades de l’STEI Intersindical. La secció, que es va decidir crear durant el XI Congrés del sindicat, la conformaran persones afiliades a l'STEI i que actualment ja estan jubilades, amb el propòsit de donar visibilitat a aquest col·lectiu i oferir la possibilitat a les afiliades i afiliats en situació de jubilació de seguir participant de la vida sindical, en tot el seu aspecte sociopolític. El secretari general del sindicat, Miquel Gelabert, expressà l’agraïment i admiració pels afiliats i afiliades que decideixen continuar amb el sindicat una vegada que ha conclòs la seva vida laboral remunerada i per compte d’altri.

Els assistents de l’acte coincidiren en què la creació d’aquesta secció era un fet molt positiu i que, encara que jubilats i jubilades, es poden aportar moltes coses tant al sindicat en particular com a la societat en general.

Es preveu que la nova secció del sindicat treballi pel dret a una jubilació digna, el manteniment de les pensions, la dotació d’infraestructures sociosanitàries dignes i suficients per a les persones jubilades, el compliment de la llei de dependència, mesures de conciliació per cura de gent major i d’infants i la programació d’activitats lúdiques.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2023 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid