Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
solidaritat
L’STEI Intersindical, compromès amb la cooperació i la solidaritat internacional
26/05/2016 Comunicació

L’STEI Intersindical participa a la trobada nacional de cinema amateur de solidaritat i cooperació que es realitza a la ciutat de Xauen al nord del Marroc, entre els dies 25 i 28 de maig.

La trobada està organitzada per l’ATED (Associació Talassamentane de Desenvolupament Mediambiental), soci local amb el qual l’STEI Intersindical fa més de 15 anys que treballa en diferents projectes solidaris productius amb dones i formació amb joves amb risc d’exclusió social.

Per part del sindicat, Joan Rodríguez Recio realitzarà una ponència que versarà sobre la importància de treballar a les escoles la sensibilització sobre temes de solidaritat i respecte envers el medi ambient; també es farà seguiment dels projectes de cooperació que es tenen al Rif finançats pel Govern de les Illes Balears.

Temps enrere es va presentar una Unitat Didàctica i Guia del Professorat amb el títol: “Les Balears i el Rif es presenten”, que té l'objectiu d'apropar ambdues cultures als centres educatius de les dues ribes del Mediterrani. Per aquest motiu es van editar en català i en àrab.

La delegació de les Illes Balears la completa el periodista Rafael Gómez Oliver que presentarà la feina realitzada al programa d’IB3 “Tira Tira”.

Valora
Rànquings
  1. Alhora i la CUP
  2. L'empresari gironí Josep Campmajó s'exilia arran del cas Tsunami
  3. Sant Jordi era guerrer...
  4. Acte antirepressiu de la Coordinadora Antimonàrquica de les Comarques Gironines (CACG)
  5. La “proposició de llei per la qual es regula la llibertat educativa”, del PP i VOX, empeny cap a la irlandització del valencià
  6. Ortésia Cabrera serà la cap de llista de les Terres de l'Ebre per la CUP
  7. Agustí Barrera: "...el seu legalisme burocràtic no els va permetre entendre que una declaració d’independència és un acte revolucionari"
  8. La CUP–Defensem la Terra presenta la llista per les eleccions del 12 de maig per la demarcació de Girona, afirmant que surten a guanyar
  9. «Saps què? Que llegint aquest tros de diari...»
  10. Sergi Saladié encapçala la llista electoral de la CUP pel Camp i les Terres de l'Ebre
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid