Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
pressupostos participatius
Badalona inicia el procés participatiu ciutadà més important de la història de la ciutat

La ciutadania podrà votar el destí de 14 milions d’euros i distribuir-los entre les propostes que els mateixos badalonins van fer i prioritzar

14/11/2016 Política

Unes 180.000 persones majors de 16 anys estan cridades a votar en el procés participatiu ciutadà més important de la història de la ciutat. El govern mai havia posat a disposició dels badalonins i les badalonines 14 milions d’euros per distribuir-los entre les propostes d’inversió que ells mateixos van fer fa uns mesos. La xifra de 14 M€ representa el 45% de la segona fase del pressupost d’inversions, una tant per cent que les capitals de l’estat espanyols no igualen.

D’aquesta manera, Guanyem Badalona en Comú, compleix amb la principal promesa electoral feta durant la campanya, retornar el poder a la ciutadania i millorar la qualitat democràtica de la ciutat.

La demanda de la ciutadania de Badalona és evident si es té en compte que més de 50 entitats (associacions de veïns, entitats socials…) s’han inscrit com a col·laboradores del procés participatiu com a punts d’informació i votació.

Les votacions es fan des d’avui dilluns 14 fins el proper diumenge 27 de novembre al web participa.badalona.cat. Per evitar que les persones no digitals quedin fora de la votació, totes les oficines municipals de la ciutat s’han convertit en seus pel procés de votació ciutadana. A més, el dissabte 19 de novembre, s’ha creat el “Superdissabte” amb sis punts de votació al carrer distribuïts per la ciutat.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid