Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Diada
ERPV pren el relleu del PSAN en la commemoració del Darrer Diumenge d’Octubre

Membres de la Plataforma pel Dret de Decidir del País Valencià han assistit a l'acte "acompanyant tota la gent que treballa pel País Valencià.Tenim Dret a Decidir. Som poble Som PV".

31/10/2016 Política

A l'acte de la Muntanyeta de la Patà han participat Gabriel Rufián, diputat d’Esquerra Republicana en el Congrés; Josep Barberà, president d’Esquerra Republicana del País Valencià; Teresa Jordà, diputada d’Esquerra en el Congrés, i el portaveu de les JERC, Gerard Gómez del Moral.

Durant l’aplec, que ha sigut presentat per Reis Juan, periodista i treballadora de RTVV, s’ha ret un homenatge a Vicent Marco Miranda, alcalde republicà de València, a càrrec de Paco Galiano, president d’ERPV de València ciutat, qui ha demanat a Joan Ribó un carrer per a Marco Miranda. L’acte ha estat amenitzat per Borja Penalva i Mireia Vives.

A l'acte també han assistit els màxims dirigents del Bloc, Àgueda Micó i Rafa Carbonell, i el secretari d'ACPV, Toni Gisbert, segons informa La Veu del País Valencià.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid