Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
11 de Setembre
L'ANC internacionalitza la Diada

Les Assemblees exteriors expliquen Catalunya i el procés d’independència amb 7 grans actes principals, durant 7 dies a 7 punts estratègics del món

13/08/2016 Política

El proper dimecres 17 d’agost, a les 12h, l’ANC explicarà la “Setmana Catalana al món”, l’acció d’enguany de les Assemblees exteriors que servirà tant per reforçar la tasca que es duu a terme des del 2013 per explicar Catalunya i el procés d’independència al món com també per estrènyer lligams entre els 500.000 ciutadans catalans residents fora de Catalunya.

L’acte comptarà amb la presència de Francesca Ferreres, SN i coordinadora del Consell d’Assemblees Exteriors de Catalunya (CAEC) i amb Montse Daban, coordinadora de la Comissió d’Incidència Internacional de l’ANC, que explicaran el conjunt de xerrades, debats i accions que es realitzaran durant la setmana prèvia a l’11S a diferents punts estratègics internacionals. També intervindran Belén Murillo, SN i coordinadora de l’ANC Madrid, iLluís Díaz, coordinador de l’ANC Londres, que podran ampliar informació relativa als actes que faran a les pròpies ANC.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2023 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid