Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
11S16
L’ANC i OC presenten la samarreta de la Diada a Lleida
08/08/2016 Política
Aquest dijous, a les 12 del migdia, tindrà lloc als Camps Elisis de Lleida la presentació de la samarreta de la Diada de l’11 de Setembre d’aquest any. L’elecció d’aquesta ciutat no ha estat a l’atzar, ja que la capital del Segrià va ser fa 4 anys el punt de partida de la Marxa per la Independència i enguany es convertirà en un dels escenaris clau de la mobilització de l’11S.

L’acte comptarà amb la presència d’Oriol Codina, coordinador de la Comissió de Mobilització de l’ANC, i Marina Llansana, Vicepresidenta d’Òmnium Cultural, que explicaran conjuntament el disseny de la samarreta i donaran a conèixer nous detalls del contingut de la Diada.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2023 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid