Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Lluita institucional
L'Ajuntament de Valls rebutja la guia LGTBI que va fer l'Observatori

La regidoria d'igualtat al·lega que vol elaborar-ne una de pròpia

03/08/2016 Política
a Crida per Valls CUP va entrar el passat 28 de juny una instància a l'Ajuntament de Valls acompanyada d'una impressió de la «Guia Pràctica SOBRE LA LLEI 11/2014, DE 10 D'OCTUBRE per a garantir els drets de lesbianes, gais, bisexuals, transgèneres i intersexuals i per a eradicar l'homofòbia, la bifòbia i la transfòbia», redactada per l'Observatori Contra l'Homofòbia i l'Ajuntament de Ripollet. L'objectiu no era sinó el de facilitar la feina al consistori aprofitant que s'havia obtingut l'autorització dels redactors de la Guia, i així agilitzar la feina pendent després de la moció aprovada sobre aquest tema mesos abans.

La Regidoria de Participació Cituadana i Igualtat i de TIC i Transparència ha comunicat al portaveu del Grup Municipal Crida per Valls-CUP que no imprimiran la Guia que la CUP els va facilitar perquè "l'Ajuntament de Valls ja està treballant amb la Direcció General d'Igualtat de la Generalitat de Catalunya en el desplegament d'aquesta llei a Valls." També ha afegit que estan fent "els treballs previs per a l'elaboració d'una guia pròpia."

La Crida per Valls-CUP demana a l'Ajuntament de Valls, després d'aquesta resposta, que la guia en què treballa l'Ajuntament compti també amb el suport de l'Observatori Contra l'Homofòbia, atès que és un col·lectiu format per persones que fa més de 40 anys que lluiten contra la discriminació i poden aportar molt valor afegir a l'elaboració de la Guia.

La proposta que havia presentat la CUP tenia tots els elements necessaris per al compliment de la Llei 11/2014, i confien en que la elaborada per l'Ajuntament compleixi les expectatives i necessitats de la població LGTBI.


Valora
Rànquings
  1. L'empresari gironí Josep Campmajó s'exilia arran del cas Tsunami
  2. Sant Jordi era guerrer...
  3. Acte antirepressiu de la Coordinadora Antimonàrquica de les Comarques Gironines (CACG)
  4. La “proposició de llei per la qual es regula la llibertat educativa”, del PP i VOX, empeny cap a la irlandització del valencià
  5. Agustí Barrera: "...el seu legalisme burocràtic no els va permetre entendre que una declaració d’independència és un acte revolucionari"
  6. Alhora i la CUP
  7. Ortésia Cabrera serà la cap de llista de les Terres de l'Ebre per la CUP
  8. La CUP–Defensem la Terra presenta la llista per les eleccions del 12 de maig per la demarcació de Girona, afirmant que surten a guanyar
  9. «Saps què? Que llegint aquest tros de diari...»
  10. Els candidats de la CUP a comarques gironines proposen una transformació ferroviària de la mobilitat a la demarcació de Girona
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid