Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
LLuita institucional
Els 600 euros de la Crida per Valls-CUP a les primeres comissions informatives aniran al fons social Germinem
23/07/2015 Política
La Crida per Valls-CUP ha decidit que els 600 euros que ha percebut per les 6 primeres comissions informatives (100 per comissió) aniran destinats al fons social Germinem. La formació ja va destinar l’any passat els 10.000 euros que va percebre al Consell Comarcal a aquest fons social.

La decisió s’ha pres després que la Crida-CUP demanés al govern i als partits de no pagar les assignacions de les primeres comissions informatives perquè van durar 5 minuts. Aquesta proposta no s’ha acceptat per part del govern ni dels altres partits polítics. És per això que la Crida ha decidit donar els seus 600 euros al fons social Germinem i demana a la resta de regidors, que també rebran la mateixa assignació, a fer el mateix i donar-ho a projectes socials.

El fons social Germinem

El Fons Social Germinem va néixer el 2014 amb l’objectiu d’ajudar a finançar iniciatives d’economia social i solidària que generin llocs de treball. El seu fons inicial, de 10.000 euros, prové de la donació dels ingressos de la CUP al Consell Comarcal de l’Alt Camp. El fons però està obert a donacions de qualsevol entitat o particular que vulguin ajudar a la implantació de l’economia social i solidària a l’Alt Camp.

El 75 per cent del fons es destina a avalar crèdits bancaris de la cooperativa financera Coop57 per a iniciatives d’economia social que generin llocs de treball; aquests diners només serveixen d’aval i es recuperen un cop liquidat el préstec. El projecte de l‘Esbladenca SCCL, presentat aquest 2015, és la primera iniciativa d’economia social que rep el suport del Fons Social Germinem i encara poden presentar-s’hi projectes fins a l’esgotament del fons.

El 25 per cent restant es destina a finançar a fons perdut projectes d’entitats socials de la comarca. Al juliol del 2014 una assemblea de les entitats socials de l’Alt Camp va validar la decisió del jurat d’atorgar els 2.500 euros al C.E. Ziga Zaga i l’Associació Porta Oberta, que treballen amb disminucions psíquiques i maties mentals, respectivament

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid