Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Es modifica l’ús del català en instal·lacions municipals de Girona després de l'acord entre CiU i PSC

Per primer cop a la piscina municipal de la Devesa s’ha contractat un equip de socorristes que no entenen el català, fet que obliga als usuaris a parlar en espanyol si volen fer alguna consulta

21/06/2016 Llengua

Si l’acord entre el PSC i C’s a Lleida va fer modificar l’ús del català a la Paeria i a les escoles bressol de Lleida sembla que l’acord de CiU i PSC a l’Ajuntament de Girona ha modificat l’ús del català en algunes instal·lacions municipals ja que per primer cop a la piscina municipal de la Devesa s’ha contractat un equip de socorristes que no entenen el català, fet que obliga als usuaris a parlar en espanyol si volen fer alguna consulta (aquesta situació ha provocat que alguns usuaris demanessin els full de reclamacions).


L’Equip de govern de l'Ajuntament de Girona està format per 10 regidors de CiU i 4 del PSC. La regidora d'Educació i Esports és Isabel Muradàs Vàzquez (CiU).

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid