Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
lluita institucional
El Consorci d'Inversions Públiques i el cas Innova al Ple de l'Ajuntament de Deltebre
08/06/2016 Política
La CUP Deltebreen el ple municipal de dimarts passat va instar l'Ajuntament a remetre al jutjat número 3 de Reus tota la documentació que tinga en referència al Consorci d'Inversions Públiques ja que és aquest jutjat qui està instruint el cas INNOVA que inclou aquest Consorci i, al mateix temps, n'exigeix la dissolució.

La CUP ja va entrar una instància a l'Ajuntament el 10 d'abril de 2015 on sol·licitava informació sobre aquest Consorci d’Inversions Públiques, format per l’Ajuntament de Reus, Tortosa, Amposta i Deltebre. En aquell moment, la CUP va dir que aquest Consorci d’Inversions Públiques es va crear com a instrument financer per poder endeutar-se i tirar endavant obres en el sector sanitari, i que l’única activitat que ha tingut en els darrers anys han estat les reunions per discutir com dissoldre’l i com els diferents ajuntaments es reparteixen l’endeutament. A més, aquest hauria pogut servir presumptament perquè persones vinculades amb el cas INNOVA fessin inversions en l’àmbit sanitari.

Diferents fonts apunten que una de les discrepàncies entre els alcaldes és el pagament d’una factura d’un dinar que es va realitzar a les Terres de l’Ebre, tot i que la CUP desconeix quan es va celebrar i qui va assistir-hi. Per aquest motiu, la CUP considera que si el motiu de discrepància en la liquidació és un dinar és que alguna cosa devia succeir en aquest dinar quan la quantitat econòmica és insubstancial.

La CUP ja va preguntar i no va rebre resposta sobre l'activitat del Consorci, sobre el cost per a població, sobre quines han estat les possibles transferències de capital cap al Consorci, quins són els seus estatuts i la seva regulació i els models de facturació per analitzar quins moviments de diners es van realitzar i qui se’n va beneficiar.

Valora
Rànquings
  1. Alhora i la CUP
  2. L'empresari gironí Josep Campmajó s'exilia arran del cas Tsunami
  3. Sant Jordi era guerrer...
  4. Acte antirepressiu de la Coordinadora Antimonàrquica de les Comarques Gironines (CACG)
  5. La “proposició de llei per la qual es regula la llibertat educativa”, del PP i VOX, empeny cap a la irlandització del valencià
  6. Ortésia Cabrera serà la cap de llista de les Terres de l'Ebre per la CUP
  7. Agustí Barrera: "...el seu legalisme burocràtic no els va permetre entendre que una declaració d’independència és un acte revolucionari"
  8. La CUP–Defensem la Terra presenta la llista per les eleccions del 12 de maig per la demarcació de Girona, afirmant que surten a guanyar
  9. «Saps què? Que llegint aquest tros de diari...»
  10. La FAVB diu no a la Fórmula 1 al passeig de Gràcia
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid