Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Alliberament Nacional
Presentació a València de l’Acord d’Agermanament entre ANC, ASM i PDaD
13/04/2016 Política

La Plataforma pel Dret a Decidir del País Valencià (PDaD) presentarà el proper 20 d’abril a les 19.00h l’Acord d’Agermanament signat amb a l’Assemblea Sobiranista de Mallorca (ASM) i l’Assemblea Nacional Catalana (ANC) a l'Octubre Centre de Cultura Contemporània, carrer Sant Ferran 12 de València.

L’acord de col·laboració al que arribaren després d’una exitosa reunió entre les tres entitats el passat dilluns 4 d’abril a la seu de l'ANC a Barcelona, es farà públic i presentat per el coordinador de la PDAD, Toni Infante, i els presidents de l'ASM i l'ANC, Cristòfol Soler i Jordi Sánchez. Les tres entitats han anat elevant el grau de col·laboració i coincidència entre elles, així con la participació en les respectives activitats, especialment en les diades més significatives. 

L’objectiu comú de les organitzacions més importants que treballen per l'exercici del Dret a Decidir és estretir llaços per compartir projectes i estratègies, i fer créixer el sobiranisme arreu dels Països Catalans. 

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2020 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid