Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Alliberament nacional
L'ASM, la PDADPV i l'ANC intesifiquen la col·laboració

La coordinació entre aquestes entitats, que ja s'ha fet efectiva fins ara en la participació i el suport mutu a mobilitzacions, actes i les assemblees respectives, es concretarà en una col·laboració més estreta

05/04/2016 Política

L'Assemblea Sobiranista de Mallorca (ASM), la Plataforma pel Dret a Decidir del País Valencià (PDADPV) i l'Assemblea Nacional Catalana (ANC) intensificaran la seva relació a través d'un acord de col·laboració que preveuen presentar en públic properament. 

La decisió s'ha ultimat en una reunió de treball celebrada aquest dilluns a la seu de l'ANC, encapçalada pels presidents de l'ASM i l'ANC, Cristòfol Soler i Jordi Sánchez, i el coordinador de la PDADPV, Toni Infante, en la qual han participat una dotzena de membres de les direccions de les diverses organitzacions.

La coordinació entre aquestes entitats, que ja s'ha fet efectiva fins ara en la participació i el suport mutu a mobilitzacions, actes i les assemblees respectives, es concretarà en una col·laboració més estreta per compartir projectes i estratègies en l'objectiu comú de fer créixer el sobiranisme en cadascun dels territoris dels Països Catalans.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2020 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid