Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Universitats
La UB diu no al 3+2 en un referèndum amb una participació sense precedents

Amb més del 90% de vots a favor de la no-aplicació del decret 3+2

19/12/2015 Educació

Aquest dijous 17 de desembre hi havia convocat a la Universitat de Barcelona un referèndum amb 3 preguntes en relació a la reforma del sistema universitari coneguda com a 3+2.

Amb una participació que ha superat amb escreix la d’altres convocatòries -com les Eleccions al rectorat- la comunitat educativa ha tingut l’oportunitat d’opinar davant un procés de reforma imposat i dirigit unilateralment per part de la Unió Europea i l’Estat Espanyol, amb la complicitat de la Generalitat de Catalunya. Aquest referèndum es suma als ja celebrats a moltes universitats catalanes, com la UAB, UdL, UdG, UJI o UV.

Amb més del 90% de vots a favor de la no-aplicació del decret 3+2, la lectura, segons el SEPC és ben clara: "davant les seues imposicions des de dalt advoquem per l’obertura d’un procés democràtic de debat amb tota la comunitat educativa que posi fi a qualsevol decisió unilateral per a poder establir el model d’universitat pública que volem per les classes populars d’aquest país".

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2022 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid