Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Unitat Popular
Candidatures alternatives de Mallorca estrenyen lligams amb la CUP
10/12/2015 Política

El passat 7 de novembre a Perpinyà, les candidatures alternatives de Bloc per Felanitx, Gent per Sineu, La Valldemossa que volem i Alternativa per Pollença varen acordar estendre la mà amb la CUP, segons informa Contrainfo.cat

La relació de la majoria d’aquestes candidatures amb la CUP ja ve de lluny: des de fa anys es col•labora, es comparteixen iniciatives i també experiències. Ara però, la relació es formalitza i es fa pública. Una passa més.

Així, des de la màxima autonomia local, aquestes candidatures i la CUP es comprometen a avançar cap a la plena sobirania del nostre poble, la major justícia social possible, la sostenibilitat mediambiental i la igualtat entre homes i dones. Tot sempre des de la màxima radicalitat democràtica i el profund arrelament a la realitat local de cada municipi.

Totes aquestes candidatures seguiran fent dels consistoris un front de lluita per avançar en la consecució d’aquests objectius. Tot per fer la vida de la gent més digna.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid