Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Ruptura
CRIDA-CUP, ERC i CiU presenten a l'Ajuntament de Lleida una moció de suport a la declaració rupturista del Parlament
17/11/2015 Política
Els Grups Municipals d’Esquerra Republicana de Catalunya-Avancem, CRIDA-CUP i Convergència i Unió presentaran una moció de suport a la resolució 1/XI del Parlament de Catalunya sobre l’inici del procés polític a Catalunya com a conseqüència dels resultats electorals del 27 de setembre de 2015.

El passat 11 de novembre, el Tribunal Constitucional va admetre a tràmit un recurs d’inconstitucionalitat presentat pel Govern de l’Estat espanyol contra aquesta resolució, aprovada pel Parlament de Catalunya per majoria absoluta, i automàticament en va dictar l’acte de suspensió.

ERC-Avancem, CRIDA-CUP i Convergència i Unió insten a l’Ajuntament de Lleida a manifestar el seu ple suport i adhesió de l’Ajuntament de Lleida a la resolució 1/XI del Parlament de Catalunya, expressant d’aquesta manera la seva total coincidència de plantejaments amb la cambra catalana.

Alhora, demanen rebutjar l’admissió a tràmit del recurs presentat pel Govern espanyol i la posterior suspensió de la resolució, per part del Tribunal Constitucional del regne d’Espanya, fent prevaldre així el criteri d’un òrgan que ha demostrat repetidament la seua total falta d’independència respecte dels governs de l’Estat per damunt la decisió sobirana dels representants del poble de Catalunya reunits en seu parlamentària.

L’acord serà traslladat a la presidenta i als grups del Parlament de Catalunya, al president de la Generalitat de Catalunya, a l’Associació de Municipis per la Independència (AMI) i a l’Associació Catalana de Municipis (ACM).

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid