Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
#somsobirans
Celrà, el primer municipi que dóna suport a la declaració rupturista

La moció que l'AMI i l'ACM han enviat als ajuntaments perquè aquests donin suport a la resolució pactada i aprovada per Junts pel Sí i la CUP.

11/11/2015 Política

L'Ajuntament de Celrà ha estat el primer que ha donat suport a la resolució independentista aprovada dilluns passat pel Parlament, segon informa "El Món".El consistori, governat amb majoria absoluta per la CUP, va celebrar ahir el ple ordinari i va aprofitar per aprovar la moció que l'Associació de Municipis per la Independència (AMI) i l'Associació Catalana de Municipis (ACM) ha enviat als ajuntaments catalans perquè aquests donin suport a la resolució pactada i aprovada per Junts pel Sí i la CUP.

Segons ha explicat a 'El Món' el primer tinent d'alcalde de Celrà, Josep Bartis, l'AMI i l'ACM van enviar ahir al matí una moció tipus per aprovar en els plens dels consistoris catalans el proper 16 de novembre, "però el ple de Celrà ja es reunia ahir de manera ordinària i vam decidir no convocar un ple específic, així que vam incorporar la moció per la via d'urgència".

La moció va ser aprovada per unanimitat, amb el vot favorable dels 7 regidors de la CUP, els 4 d'ERC i el 2 de CDC. El text assegura que "des del món municipal català volem estar, una vegada més, al costat del Parlament de Catalunya en l'exercici de la voluntat del nostre poble i expressar la nostra total coincidència de plantejaments amb la cambra catalana".

Per la seva banda, el president de l'ACM, Miquel Buch, ha demanat avui al matí que en totes les institucions catalanes es faci el debat de si es vol o no donar suport a la proposta de resolució I/XI aprovada pel Parlament de Catalunya aquest dilluns. Per Buch, "es tracta d'un exercici d'absoluta normalitat, com fem cada mes als plens municipals en tots els ajuntaments. Parlar, debatre i acabar decidint si es dóna suport o no a la proposta de resolució".

Llegeiu aquí la moció que l'AMI i l'ACM han enviat als ajuntaments catalans per donar suport a la resolució independentista.
Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid