Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Lletres
L'Ajuntament de València treballa en diversos projectes per difondre l'obra d'Estellés
05/09/2015 Cultura

La regidora de Cultura de l'Ajuntament de València, Glòria Tello, ha anunciat aquest divendres que el consistori prepara projectes de reconeixement i difusió de la figura del poeta Vicent Andrés Estellés a la ciutat. Coincidint amb l'aniversari del seu naixement, hui faria 91 anys, Tello ha anunciat que les diferents regidories treballen en el disseny d'una ruta 'estellesiana' per la ciutat, en la difusió dels seus versos en diferents espais urbans o en la realització de recitals de la seua obra en edificis municipals, entre d'altres, segons informa La Veu del País Valencià.

Segons ha explicat la regidora a través d'una nota de premsa l'objectiu "és donar-li a qui està considerat com el principal representant de la poesia valenciana contemporània, el reconeixement que mereix des de la ciutat on va viure i a la qual tant va estimar també a través dels seus versos".

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2021 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid