Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Teatre
La taverna social La Nyàmera de Vic presenta Estellés: "de mà en mà"

L'actuació serà aquest divendres a la taverna social La Nyàmera a les 23h de la nit

18/12/2014 Cultura
Estellés: de mà en mà és un espectacle on Francesc Anyó i Borja Penalba perpetren, diuen, riuen, canten, ploren i mengen Estellés; una barreja de veus i músiques amb una senzilla posada en escena, on els veritables protagonistes són els versos de Vicent Andrés Estellés.
Us proposen un viatge per l’apassionat i apassionant univers estellesià. Un univers concret i precís, tendre, dolç, amarg, alegre, tràgic, divertit, dramàtic, sorneguer, culte, malparlat…
Estellés, entre paraules tendres i paraules obscenes, acarona, colpix, grata, arrapa… Estellés ens conta històries contant les síl·labes, sense contar-les, cantant cançons… Estellés s’estima molt la vida i se l’estima amb el seu nom petit sempre en minúscula.
Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid