Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Llibres
El llibre "La rosa de paper" de Gemma Pasqual aplega a vora 200 alumnes a "la Plaça del Llibre"

Es tracta d'un llibre d'homenatge a Vicent Andrés Estellés que es va presentar a la inauguració de la 2a edició Plaça del Llibre de València.

24/11/2014 Cultura

L’escriptora Gemma Pasqual i Escrivà ha estat l’encarregada de donar inici a la segona edició de la Plaça del Llibre, que es celebra a l’edifici Octubre Centre de Cultura Contemporània de València fins el proper diumenge 23 de novembre, amb la presentació de la seua última novel·la La rosa de paper, publicada per l’editorial Voramar.

Vora 200 alumnes de primària i secundària han pogut gaudir d’aquest llibre amb el qual l’autora vol homenatjar el poeta Vicent Andrés Estellés i acostar la seua figura als més joves. Una trobada amb joves lectors que ha estat presentada per la periodista Amàlia Garrigós i el programa de ràdio El Mural, d’Escola Valenciana. Així, escriptora i lectors han compartit micròfons i opinions sobre La rosa de paper.

La rosa de paper és una obra que, prenent com a fil conductor el cèlebre poema “La rosa de paper”, de Vicent Andrés Estellés, permet acostar el jove lector a la vida i obra literàries del poeta i a l’estudi del context literari de la postguerra en el qual s’emmarquen mostrant aspectes de la vida quotidiana de la gent del segle passat

Una lectura on el civisme, el sentit de la col·lectivitat, la bondat, la llibertat, la crítica cap a la censura i la societat masclista o la defensa de la dignitat, entre d’altres, són valors que s’hi mostren implícitament, els quals sintonitzen amb la progressió temàtica del mateix poema de Vicent Andrés Estellés que dóna títol al llibre, La rosa de paper.

La "Plaça del Llibre" són unes jornades de visibilització de la literatura en català a València, parant especial esment en la literatura feta des del País Valencià i per editorials valencianes, però obertes a escriptors i a editorials de tot l'àmbit lingüístic. En la seva 2 edició, s'han desenvolupat del 10 al 20 de novembre a l'Octubre Centre de Cultura Contemporània de València.

 

 

Valora
Vídeos
Book Tràiler de "La rosa de paper" de Gemma Pasqual i Escrivà (Alfaguara/Voramar)
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2020 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid